"15 Temmuz" Konulu Panel

Yunusemre İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın Yıldıray DEMİRTAŞ ile Manisa Fen Lisesi, Manisa TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi, Manisa Fatih Anadolu Lisesi ve Manisa Dündar Çiloğlu Anadolu Lisesi okul müdürlerinin katılımıyla okulumuzda “15 Temmuz “ konulu panel gerçekleştirilmiştir.

Okulumuzun organize ettiği, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Hesna DOĞRUYOL ile Tarih Öğretmenimiz Lerzan Nalan KARAHAN'ın hazırlayıp sunduğu  “15 Temmuz “ konulu panele katılan panelist öğrencilerimiz:

Okulumuz Manisa Sosyal Bilimler Lisesinden Nil Duru KOPAL ile Hüseyin Bedirhan ALACA,

Manisa Fen Lisesinden Yasemin SERÇE,

Manisa TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesinden Yağız Efe SERBEST,

Manisa Fatih Anadolu Lisesinden Kaan Ege GÜLŞEN,

Manisa Dündar Çiloğlu Anadolu Lisesinden Melih GEZER.

Manisa Celâl Bayar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yakınçağ Tarihi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertan GÖKMEN’in de konuşmasıyla katkıda bulunduğu panelimiz, panelist öğrencilere katılım belgelerinin verilmesiyle sona ermiştir.

07.10.2023 424

15 Temmuz Konulu Panel